Sunteți aici: Home Stiri Stiri nationale

Junincile de la intarcare pana la fatare

Cheltuielile cu junincile sunt destul de importante in cadrul fermei, iar ponderea cea mai mare a cheltuielilor se regaseste in furajare.

Citește mai departe...

Impactul Nutritiei asupra Reproductiei

In ultimii ani, progresul prin genetica a influentat dramatic productia vacii de lapte. In ultimii 50 de ani, productia de lapte a crescut de la 2.000l/ lactatie pana la 12-14000l/ lactatie. Acest lucru a provocat si unele efecte negative in ceea ce priveste performantele reproductive precum si asupra starii de sanatate a animalului. 

Citește mai departe...

Augue et montes montes ut

Biden Treads Softly in Greece

Congue eget tempus lacus commodo id nulla ac quis Sed adipiscing. Donec. Natoque porttitor enim nulla id semper Sed Donec Nulla et Aenean.

Citește mai departe...

Asociatia HolsteinRo

Asociatia Crescatorilor de Vaci “HolsteinRo” a fost infiintata in anul 2005 si functioneaza in baza OG 26/2000, inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la numarul 23/05.09.2005, avand cod fiscal RO17946322 din 12.09.2005 si sediul social in comuna Pantelimon, judetul Ilfov. 
Asociatia Crescatorilor de Vaci “HolsteinRo” se adreseaza tuturor persoanelor fizice si organizatiilor care au interes in dezvoltarea rasei Holstein-Friza.